top of page

Food Mind Traject

met PSYCH-K® 

Food Mind Traject

Heb je goede voornemens maar komt het er steeds niet van door belemmerende overtuigingen, ideeën of overlevingstrategieën?

En zou je daar inmiddels wel wat hulp bij kunnen gebruiken?

Dan is het Food Mind Traject wat voor jou!  

 

In dit traject krijg je begeleiding op zowel Food áls Mind om jou weer lekker in je vel te laten zitten met een gezond en goed functionerend lijf én een gabalanceerde geest, vrij van lasten. 

Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn?

Check hieronder voor meer informatie!

Heb je 'last' van...

Emotie eten.
Steeds weer begin je vol enthousiasme om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat je er nu gewoon de wilskracht niet voor hebt. Je hebt teveel aan je hoofd nu. Je beloofd jezelf, zodra de rust is wedergekeerd, pak je de draad weer op.  

Overmatig sporten & stress.
Je hebt de overtuiging dat je veel en/of zwaar moet sporten. Niet wetende dat je hierdoor stresshormonen (zoals cortisol) aanmaakt. Deze hormonen kunnen ervoor zorgen dat je juist niet afvalt.

Je hebt nooit goede begeleiding gehad. 
Door te kijken wat bij jou past én kleine stapjes te nemen, maken we samen een plan voor jou. Op deze manier passen je nieuwe gewoontes en leefstijl 100% bij jou. Dat gaat zoveel makkelijker!

Je hebt al ontelbare afvalpoginingen gedaan.
Dan zit er zeer waarschijnlijk ook iets anders in de weg zoals onverwerkte emoties of trauma’s. 
Door deze blokkades op te ruimen met PSYCH-K® creëer je ruimte om bijvoorbeeld overgewicht eindelijk los te kunnen laten.
 

Je ervaart energiedips en cravings.

Je hebt geen idee wat je eigenlijk eet, of je wel de goede producten koopt en/of je let misschien alleen op de macronutriënten (calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten) in plaats van de micronutrienten (vitamines en mineralen). Hierdoor ervaar je energiedips en cravings waardoor afvallen zo goed als onmogelijk wordt.

Jouw lijf staat mogelijk op standje spaarstand.

Door jaren aan calorierestricties linksom of rechtsom. De bijkomende frustratie en zowel mentale als fysieke stress door al die ‘moetjes’, maakt dat jouw lichaam en hormoonhuishouding een beetje in de war is. Door de juiste tools aan te bieden, zal ze stapje voor stapje weer mét jou werken in plaats van tegen je.

Wat bereik je?

Je voelt je energiek en lekker in je vel.
Je weet precies welke producten je voeden in plaats van vullen: gaan je leren hoe je op de juiste micronutriënten (vitamines en mineralen) let in plaats van (alleen) op de macronutriënten! Hierdoor ervaar je langdurige energie en een rustige mind.
 
Nieuwe gewoontes eigen gemaakt.

Door kleine stapjes en aan de slag te gaan met belemmerende overtuigingen, geef je jezelf een ultieme boost om een nieuwe leefstijl eigen te maken. Door de stimulerende werking van de groep en gepersonaliseerde coaching weet je wat er bij jouw lichaam past en heb je oude, onbewuste,  patronen en blokkades getransformeerd. 
 
Resultaat.

Aan het begin van dit traject zet jij persoonlijke doelen met een realistisch tijdpad. Hier gaan we elke week - en jij iedere dag - aan werken. Je krijgt van ons alle tools die jij nodig hebt om jouw doel te behalen in deze zes weken of met jouw doel verder t kunnen na zes weken 

Deze keer gaat het je wel lukken!

We ontwikkelen een leefstijl die bij jóu past en waar jij je prettig bij voelt - en dat is alles behalve een dieet. Je leert aan welke knoppen je moet draaien in jouw lijf en leven om je weer gebalanceerd te voelen, zodra het leven weer 's een (onverwachtse) wending maakt.
Met uiteindelijk doel: zelf leren vliegen.
Door de expertises, diëtetiek en PSYCH-K®, krijg je de ondersteuning die jij nodig hebt om jouw doel(en) te behalen en jouw leven blijvend te veranderen.

Dietetiek 

In de consulten neem ik je mee in hoe onder andere jouw systemen (zoals immuunsysteem) en organen (zoals de lever) weer kan gaan voeden op celniveau, in plaats van (alleen) vullen. Een goede onderbouwing staat in alle tijden voorop, zodat je begrijpt waarom je bepaalde voedings- en leefstijlkeuzes maakt – of juist niet.

Een deel (vaak 70%) van de consulten kan worden vergoed. Check bij jouw zorgverzekeraar of de pagina contractvrij hoe dat zit. 

PSYCH-K® 

In de diëtetiek consulten kunnen we de PSYCH-K® sessies weven. Het is een kort proces (ca. 15 min.) om een bepaalde stressfactor of belemmerende overtuiging aan te raken en om te zetten naar een dienende overtuiging. Zie ook mijn blog hierover.  Middels spiertesten kunnen we deze omzetting bewerkstelligen.

 

Omdat ik onderbouwing erg belangrijk vind, heb ik gekozen voor een therapievorm die volledig wetenschappelijk is bewezen. Wil je meer weten over deze methode? Check de website van PSYCH-K®.

 

strand 29e bday_edited.jpg
bottom of page