top of page

In de media

BodileOverdevest_W_RGB.png
feb 23.png

Podcast - Voornemens: zijn ze er nog?  

bbb Healthboutique podcast | Maart 2023 

 

Hoe gaat het met je goede voornemens? Heb je ze nog of zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen? Luister de podcast van Anouk (orthomoleculair therapeut) en Bodile (Orthomoleculair dietist) over hoe je voornemens vasthoud en gezonde patronen ontwikkeld.

feb 23.png

Podcast - Voornemens: zijn ze er nog?  

bbb Healthboutique podcast | Maart 2023 

 

Hoe gaat het met je goede voornemens? Heb je ze nog of zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen? Luister de podcast van Anouk (orthomoleculair therapeut) en Bodile (Orthomoleculair dietist) over hoe je voornemens vasthoud en gezonde patronen ontwikkeld.

Kook- & leefstijlboek - Puur: voeden in plaats van vullen

Boekscout | April 2023 

1edca16d-7509-6e0a-9d82-cb5c0c3b98aa.webp
1edca16d-7964-62de-a851-e378757430d5.webp

Artikel - Dag dieet! Zo krijg en houd je een gezond gewicht

Vriendin Magazine | Januari 2023

 

Lees in dit artikel van Esmir van Wering over hoe je een gezonde leefstijl ontwikkeld zonder jezelf op dieet te zetten door onder andere een geïnterviewde Bodile (Orthomoleculair Diëtist) en andere diëtisten. Allemaal met hun eigen expertise. 

Podcast - Hoe overleef ik de feestdagen?

bbb Healthboutique podcast | December 2022

 

Orthomoleculair diëtist Bodile en diëtist & coach Fleur bespreken samen hoe je de feestdagen gezond en fit doorkomt. Ze geven tips en tricks om gezond te genieten, mindful te eten en lekker te blijven trainen tijdens de decembermaand. Luister de podcast hier.

Podcast - Sugarfree challenge

bbb Healthboutique podcast | Oktober 2022

 

De podcast over de vierweekse Sugarfree Challende @bbb Healthboutique. Esther (psychologe en bbb founder) & Bodile (dietist en coach) nemen je mee in alle weetjes, tips en tools over deze challenge: waarom minder suiker en bijdrage van yoga nidra aan persoonlijke groei. Luister via deze link.

Artikel - Het geheim van gezond afvallen? Een stabiele bloedsuiker 

Vriendin Magazine | Oktober 2022

In dit artikel van Esmir van Wering wordt de nadruk gelegd op de voordelen van gezond afvallen door middel van een stabiele bloedsuikerspiegel. Aan de hand van interviews met diverse diëtisten, waaronder Bodile.

Podcast - Darmen in balans 2.0

bbb Healthboutique podcast | Oktober 2022

Deze podcast is een vervolg op Darmen in Balans. In deze podcast verdiepen we op de werking van de darmen en leer je hoe je jouw darmen in balans kan brengen. 

Podcast - Alles over suppletie

bbb Healthboutique podcast | Maart 2022

Alles over de jungle van suppletie. Wat is nou goed? Wat kan ik beter laten staan? Anouk & Bodile maken dit je allemaal duidelijk in deze leerzame podcast.

Podcast - Gezond tijdens de feestdagen

bbb Healthboutique podcast | December 2021

Alweer de zevende podcast met Anouk & Bodile. Een podcast over de maand december. Want hoe overleef jij de kerstdagen? En hoe kom je deze alsnog zo gezond mogelijk door? Anouk & Bodile nemen je hierin mee met hun Wisdom, tips & tricks!

Podcast - Alles over eiwitrijke voeding

bbb Healthboutique podcast | Oktober 2021

Tijdens deze podcast nemen Anouk & Bodile je mee in de wereld van eiwitten. Ontdek of jij volgende eiwitten binnenkrijgt en hoe je dit kunt doen. Ook kom je te weten welke eiwitten je nodig hebt en welke variaties er zijn.

Podcast - Basisvoeding, variatie & inspiratie

bbb Healthboutique podcast | September 2021

Tijdens deze aflevering nemen Bodile & Anouk je mee in hoe je een gezond voedingspatroon kunt ontwikkelen. Daarnaast gaan ze het hebben over voorkeuren in productgroepen en sluiten ze af met inspiratie zoals ideeën voor maaltijden. 

Podcast - Darmen in balans

bbb Healthboutique podcast | Maart 2021

In deze podcast leggen we alles uit over de werking van de darmen en leer je hoe je jouw darmen in balans kan brengen. 

bottom of page